Nieuws

Afscheid Karlijn

Afscheid Karlijn

januari 2021

In december hebben wij met spijt afscheid genomen van onze collega Karlijn. Karlijn heeft jaren lang nauw met Marjon samengewerkt, maar zal nu een nieuwe uitdaging aan gaan bij het LUMC. Wij wensen haar heel veel succes! Lees meer.
Welkom Anne Vrolijk en Nancy Hoogkamer

Welkom Anne Vrolijk en Nancy Hoogkamer

januari 2021

Anne zal Karlijn vervangen zowel in haar dienstverlening naar onze scholen als bij diagnostiek- en behandeltrajecten in de Jeugdhulpverlening. Anne is orthopedagoog Generalist sinds 2015 en heeft onder meer ervaring opgedaan bij PI school de Strandwacht in Den Haag (cluster 4 onderwijs) en als gedragswetenschapper bij een kleinschalige vorm van dagbesteding voor jongeren. Anne kenmerkt zich als een enthousiaste, zorgvuldige en doortastende orthopedagoog en is verheugd zich bij ons team te kunnen aansluiten. Haar werkdagen zijn, conform de werkdagen van Karlijn, de dinsdag, donderdag en vrijdag.

Nancy is voor velen een bekende vanuit haar functie als orthopedagoog in het cluster 4 onderwijs van de Leidsche Buitenschool. Vanwege een toenemende vraag vanuit scholen in de regio naar handelingsgerichte diagnostiek gericht op leerproblemen én gedragsproblemen wordt ons team vanaf 4 januari uitgebreid met nóg een orthopedagoog-generalist. We zijn heel erg blij dat Nancy kans ziet om naast haar huidige functie tevens haar ervaring in te zetten voor onze praktijk. Nancy op haar beurt verheugt zich op de ouder-, kind- en leerkracht contacten in het veld. Nancy's werkdag is de vrijdag.
  Lees meer.
Kerstvakantie

Kerstvakantie

december 2020

Na een turbulent jaar dat in het teken stond van Corona, gaan kinderen nu ook vervroegd naar huis voor de kerstvakantie. In de meeste gevallen zonder de bekende kerststukjes en kerstvieringen, maar mét schoolwerk voor de thuisonderwijs weken in het nieuwe jaar. We wensen iedereen die hierbij betrokken is veel sterkte om deze plotselinge omslag te verwerken en hier zo goed als mogelijk mee om te gaan.

Onze praktijk is deze week nog geopend, maar sluit vrijdag voor 2 weken kerstvakantie. Ook voor ons was het een jaar van flexibel mee bewegen met het op en neer gaan van het aantal besmettingen. We zijn moe, maar zeer dankbaar dat we tot op heden het virus aan ons voorbij hebben zien gaan.

Jeugdhulp valt onder de cruciale beroepen en dus zal onze praktijk op maandag 4 januari weer open gaan. Het is mogelijk om geplande schoolaanvragen, in goed overleg met ons secretariaat en de betreffende ouders, in de periode van 4 januari t/m 19 januari '21 in onze praktijk te laten plaats vinden. Intake- en adviesgesprekken zullen middels beeldbellen gerealiseerd worden.

We wensen iedereen goede kerstdagen, maar bovenal een gezond 2021! Lees meer.
Praktijk gesloten kerstvakantie

Praktijk gesloten kerstvakantie

december 2020

De praktijk is van 21 december 2020 t/m 1 januari 2021 gesloten. Op maandag 4 januari staan wij weer voor u klaar. Lees meer.

Update Corona maatregelen

oktober 2020

Ook wij houden ons aan de aangescherpte Corona maatregelen en hierdoor vinden er momenteel meer afspraken plaats via beeldbellen. De afspraken met kinderen/jongeren kunnen gewoon doorgang vinden in de praktijk. Graag horen wij van scholen of afspraken plaats kunnen vinden op school of dat men over wil gaan op beeldbellen. Ook is het mogelijk om onderzoeksmomenten in de praktijk te plannen. Tevens horen wij graag als u bezwaar heeft wanneer er 2 personen naar de afspraak op school komen. Lees meer.
< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... >