Nieuws

 Afscheid Vivianne van Heyningen en welkom aan Tirza Klein

Afscheid Vivianne van Heyningen en welkom aan Tirza Klein

juli 2023

In de maand juni namen wij helaas afscheid van onze gewaardeerde collega Vivianne, 
die zich in korte tijd na haar stage onmisbaar heeft weten te maken in zowel diagnostiek als behandeling. Vivianne gaat (letterlijk) haar grenzen verleggen en wij zullen haar zeer missen. Gelukkig staat een nieuwe collega, Tirza Klein, klaar om het stokje van haar over te nemen. Tirza hebben wij al als stagiaire leren kennen als een sterke persoonlijkheid, gewaardeerd om haar positieve instelling en haar daadkracht richting zowel ouders, kinderen als collega's. We heten haar welkom als 'vliegende keep' naar scholen; vanuit Katwijk zal zij wellicht ook uw locatie bezoeken. Lees meer.
Remedial Teaching

Remedial Teaching

juli 2023

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor R.T. bij onze collega orthopedagoog Maartje Pel. Ouders kunnen zich aanmelden per mail of telefonisch. In onderling overleg wordt bekeken op welk vakgebied het kind een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Wij werken met handelingsplannen die regelmatig worden geëvalueerd met ouders, uiteraard in goede samenwerking met de leerkracht. Lees meer.

Vakantiesluiting

juli 2023

De praktijk is van 17 juli t/m 11 augustus a.s. gesloten i.v.m. de zomervakantie. Op maandag 14 augustus staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u een fijne zomervakantie en zien u graag terug in het nieuwe schoojaar! Lees meer.

Vacature basis-orthopedagoog/ kinder- en jeugdpsycholoog

april 2023

Wij, een kleine, particuliere praktijk voor schooladvies en jeugdhulpverlening in de Bollenstreek, zijn per direct op zoek naar een enthousiaste 

BASIS-ORTHOPEDAGOOG NVO of
KINDER- EN JEUGDPSYCHOLOOG NIP (16-21 uur)

Functieomschrijving:
Als basis-orthopedagoog/psycholoog voer je zelfstandig diagnostiek uit in opdracht van (basis)scholen in de regio Duin- en Bollenstreek. Tevens werk je samen met de regiehouders aan diagnostiek- en behandeltrajecten in de basisGGZ. Je hebt ervaring met zowel gedragsproblematiek als leerproblematiek en je wilt werkzaam zijn op het snijvlak van Passend Onderwijs en Jeugdhulpverlening.

Vereisten:
- Beschik jij over een universitaire graad als afgestudeerd orthopedagoog/psycholoog met diagnostiekaantekening?
- Vind jij het een uitdaging om met kind, ouders en school te komen tot een passende beeldvorming, die recht doet aan het kind?
- Schep jij voldoening in het adviseren aan ouders en onderwijsprofessionals om samen te komen tot een passend plan van aanpak?
- Wil jij écht het verschil kunnen maken voor dit kind/deze jongere in dit gezin en in deze klas?
- Werk jij graag zelfstandig binnen een klein en hecht team?
- Kies jij bewust voor het werken in een kleine setting met korte lijntjes (ook al kent onze kleine praktijk geen 13e maand of pensioenopbouw)?

Dan nodigen we je uit om nader kennis te komen maken en ons team te komen versterken! Sollicitaties (motivatiebrief en CV met foto) per mail uiterlijk maandag 8 mei a.s. onder vermelding van ‘sollicitatie vacature orthopedagoog/psycholoog’ richten aan:
mw. drs. M.J. (Marjon) Faas-Barnhoorn
marjon@orthopedagogiek-teylingen.nl
www.orthopedagogiek-teylingen.nl
Dienstencentrum SassemBourg
Jan van Brabantweg 77, 2171 HC  Sassenheim
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld! Lees meer.
Opheffen cliƫntenstop

Opheffen cliƫntenstop

april 2020

In overleg met de gemeente hebben wij besloten onze cliëntenstop voor de vergoede zorg op te heffen om te voorkomen dat problemen in gezinnen te hoog oplopen.
Aangezien ons secretariaat vanwege de Corona-crisis momenteel onbemand is, melden ouders zich bij voorkeur per mail aan: info@orthopedagogiek-teylingen.nl
Tot 28 april zullen intakegesprekken middels beeldbellen plaats vinden en is uitgebreide diagnostiek niet mogelijk.
Wij werken momenteel met verkorte diagnostiek-trajecten waarbij wij op grond van (video)gesprekken en vragenlijsten voor ouders en kinderen/jongeren de best passende vorm van begeleiding / behandeling opstarten. Lees meer.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >