Nieuws

Begeleiding op school

Begeleiding op school

september 2021

Naast psychologisch onderzoek (diagnostiek), kunt u als intern begeleider of leerkracht / docent ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een schoolobservatie of een didactisch onderzoek; rekenen, (begrijpend) lezen en spelling met een probleemanalyse en een passend advies.
We gaan graag met u in gesprek over leerlingen met problemen in de Emotieregulatie, moeite met Planning en organisatie, Werkgeheugenproblemen en andere vragen aangaande de Executieve Functies. Wanneer u contact opneemt met ons secretariaat en meldt tegen welke problemen of zorgen u aanloopt, kunnen wij doorgaans op korte termijn tot afspraken komen. Lees meer.
NIO al gepland?

NIO al gepland?

september 2021

U kunt nog aanmelden voor de NIO afname's in het najaar. We willen scholen er op attenderen dat wij zowel individueel als groepsgewijs (op locatie) ervaring hebben in het vlot en efficiënt afnemen van de NIO. Doorgaans komen wij bij (grotere) groepen met meerdere medewerkers om een zorgvuldige afname te garanderen. Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met ons secretariaat: karina@orthopedagogiek-teylingen.nl. Lees meer.
Nieuwe stagiaires

Nieuwe stagiaires

september 2021

Per september jl. zijn onze nieuwe stagiaires Vienna en Eline bij ons begonnen aan hun masterstage. Vienna volgt de studie forensische orthopedagogiek en Eline studeert orthopedagogiek aan de universiteit van Leiden. Gedurende een half jaar zullen zij meelopen met verschillende collega's. Lees meer.
Welkom voor Kris Leijser

Welkom voor Kris Leijser

september 2021

Na het succesvol afronden van zijn masterstage bij ons in de praktijk is Kris Leijser vanaf 1 september jl. ons team als vaste medewerker komen versterken. Kris is zijn Master Orthopedagogiek aan het afronden en verzorgt zowel de behandelingen in de praktijk als de (gedrags-)onderzoeken op scholen. Lees meer.

Praktijk gesloten i.v.m. zomervakantie

juli 2021

In de zomervakantie zijn wij vier weken gesloten van 26 juli t/m 22 augustus. Vanaf maandag 23 augustus is de praktijk weer geopend. Op donderdagmiddag 15 juli is praktijk gesloten i.v.m. een teamdag.

Wij wensen u een fijne zomervakantie en zien u graag terug in het nieuwe schooljaar!

  Lees meer.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >