Nieuws

Zomersluiting

Zomersluiting

juli 2020

De praktijk is van 3 augustus t/m 21 augustus a.s. gesloten i.v.m. de zomervakantie. Op maandag 24 augustus staan wij weer voor u klaar. Lees meer.

Cliëntervaringsmeter

juli 2020

Vertel uw verhaal en vul de Ervaringsmeter in!
De gemeenten in Holland Rijnland onderzoeken ieder jaar wat cliënten vinden van de hulp die ze krijgen. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor goede hulp aan kinderen en ouders. Zij gebruiken de resultaten van het onderzoek om de jeugdhulp te verbeteren. Het onderzoek is anoniem. Doet u ook mee? www.ervaringsmeterjeugd.nl  Lees meer.

Contract Haarlemmermeer

juni 2020

De praktijk heeft vanaf 1 juli 2020 naast het contract met Holland Rijnland ook een contract afgesloten met de gemeente Haarlemmermeer. Hierdoor kunnen bijv. ook kinderen en jeugdigen uit Lisserbroek en Nieuw Vennep vanuit de vergoeding door ons worden gezien. Om voor vergoede (jeugd)zorg in de basis GGZ in aanmerking te komen is een verwijzing van huisarts, jeugdarts of JGT medewerker noodzakelijk, bij een vermoeden van een diagnose. Zowel diagnostiek als behandeling behoort tot de mogelijkheden. Bij vragen kunt u bellen of mailen met ons secretariaat, zij helpen u graag verder. Lees meer.
Beter bij de les

Beter bij de les

juni 2020

De methode "Beter bij de les", werken aan executieve functies, wordt vanaf september a.s. bij ons gedeeltelijk vergoed aangeboden vanuit de basis GGZ. Voorwaarde voor vergoeding is een diagnose.
Deze methode richt zich zowel op taakwerkhouding als op zelfbeeld en zelfreflectie. In 12 weken (24 individuele sessies) wordt het kind geleerd om executieve functies als taakinitiatie, plannen en organisatie, volgehouden aandacht en werkgeheugen te verbeteren. De training kan bij afname van 3 leerlingen of meer op locatie worden aangeboden.
Ouders of school betalen een deel van de kosten zelf, volgens een R.T. tarief. Bekijk voor meer informatie onze flyer hier. Lees meer.
De vlag uit voor Karlijn

De vlag uit voor Karlijn

juni 2020

Nu we overal vlaggen zien hangen voor geslaagden, willen wij graag mee doen en de vlag uit hangen voor collega Karlijn van Vliet! Karlijn behaalde deze maand haar registratie als NVO Orthopedagoog-Generalist, waardoor ze nu officieel naast Marjon Faas hoofdbehandelaar is in onze praktijk. Hierdoor kan de praktijk meer aanmeldingen verwerken en zal Karlijn tevens een deel van de regie taken van Marjon overnemen. Karlijn, vanaf deze plaats van harte proficiat! Lees meer.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >