Nieuws

Nieuwe praktijkruimte in Sassembourg

Nieuwe praktijkruimte in Sassembourg

januari 2024

We zijn het nieuwe jaar begonnen in onze nieuwe praktijkruimte in SassemBourg in Teylingen. Onze praktijk bevindt zich nu op de begane grond van het dienstencentrum waardoor we een betere bereikbaarheid hebben. Tevens beschikken we nu over een ruime 'stage-kamer' waar het hele jaar studenten vanuit de Universiteit Leiden, die bij ons hun Masteropleiding voltooien, werkzaam zijn. Het meest blij zijn we met ons eigen secretariaat waar Karina in alle rust haar telefoontjes kan beantwoorden. Mocht u nieuwsgierig zijn en eens langs willen komen om onze nieuwe behandelkamers te bewonderen dan bent u van harte welkom! Lees meer.
 Afscheid Nienke Koek en welkom aan Monique Nollet

Afscheid Nienke Koek en welkom aan Monique Nollet

januari 2024

In de kerstvakantie heeft onze collega Nienke een baan geaccepteerd binnen de SGGZ. Wij zijn blij voor haar maar zullen haar inzet en betrokkenheid bij 'onze' kinderen, ouders en scholen ontzettend missen. Nienke wordt gewaardeerd om haar persoonlijke contact met de kinderen en professionele houding in gesprekken. In de 3 jaar dat zij ons team heeft versterkt, is zij als startende psychologe doorgegroeid naar deze nieuwe uitdaging. We wensen haar heel veel succes! Nienke wordt vervangen door Monique Nollet, voor ons al een vertrouwde persoon binnen de praktijk, omdat zij bij ons haar Masterstage heeft gelopen. Monique heeft al werkervaring als arts en groepsbegeleider bij BeActive en zal als orthopedagoog haar kennis en vaardigheden inzetten op scholen en in de praktijk bij zowel leer- als gedragsproblematiek. Lees meer.
Vakantiesluiting

Vakantiesluiting

december 2023

In verband met de kerstvakantie is de praktijk van 22 december t/m 29 december gesloten. In de week van 2 januari is de praktijk beperkt geopend. Lees meer.
12,5 jaar Praktijk voor Orthopedagogiek Teylingen

12,5 jaar Praktijk voor Orthopedagogiek Teylingen

november 2023

Op vrijdag 1 december a.s. vieren wij het heuglijke feit dat onze praktijk 12,5 jaar bestaat. In de afgelopen jaren hebben we het vertrouwen gekregen van zo'n 50 scholen en ruim 10 wijkteams in de regio. Hier zijn wij enorm dankbaar voor! Van de gemeente kregen wij onlangs complimenten dat we door de nauwe samenwerking met het onderwijs, welke zo kenmerkend is voor onze praktijk, aan grote aantallen kinderen goede zorg hebben kunnen verlenen. Aanstaande vrijdagmiddag is de praktijk gesloten, zodat we het bovenstaande met ons team kunnen vieren.

Lees meer.
Verhuizing!

Verhuizing!

november 2023

Op dinsdag 5 december a.s. is de praktijk gesloten. Wij verhuizen dan van de 1e verdieping in Sassembourg naar de begane grond. We groeiden in de huidige praktijkruimtes uit ons jasje. In de nieuwe praktijkruimtes beschikken we over een apart secretariaat en hebben de medewerkers ieder een eigen (spreek-)kamer. We zien er naar uit om u daar te verwelkomen; kom gerust eens langs! Lees meer.