Nieuws

NIO al gepland?

NIO al gepland?

september 2020

U kunt nog aanmelden voor de NIO afname's in het najaar. We willen scholen er op attenderen dat wij zowel individueel als groepsgewijs (op locatie) ervaring hebben in het vlot en efficiënt afnemen van de NIO. Doorgaans komen wij bij (grotere) groepen met meerdere medewerkers om een zorgvuldige afname te garanderen. Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met ons secretariaat: karina@orthopedagogiek-teylingen.nl. Lees meer.

Update Corona maatregelen

mei 2020

Na Pinksteren, vanaf 2 juni, is het volgens de richtlijnen van het RIVM weer mogelijk om met een aantal mensen bij elkaar te komen. Wij pakken dan ook onze (externe) afspraken weer op en ouders zijn welkom om onze praktijk te bezoeken, mits men klachtenvrij is! Het is voor onze kleine praktijk nog wel puzzelen met de ruimte; wij kunnen slechts in twee behandelkamers de 1,5 meter afstand bewaren en zullen dus deels nog gebruik blijven maken van contact via beeldbellen.
Wij willen u danken voor uw begrip en geduld in de afgelopen weken en we zijn blij u en uw kind(eren) weer gastvrij te kunnen ontvangen. Lees meer.
Zomersluiting

Zomersluiting

juli 2020

De praktijk is van 3 augustus t/m 21 augustus a.s. gesloten i.v.m. de zomervakantie. Op maandag 24 augustus staan wij weer voor u klaar. Lees meer.

Cliëntervaringsmeter

juli 2020

Vertel uw verhaal en vul de Ervaringsmeter in!
De gemeenten in Holland Rijnland onderzoeken ieder jaar wat cliënten vinden van de hulp die ze krijgen. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor goede hulp aan kinderen en ouders. Zij gebruiken de resultaten van het onderzoek om de jeugdhulp te verbeteren. Het onderzoek is anoniem. Doet u ook mee? www.ervaringsmeterjeugd.nl  Lees meer.

Contract Haarlemmermeer

juni 2020

De praktijk heeft vanaf 1 juli 2020 naast het contract met Holland Rijnland ook een contract afgesloten met de gemeente Haarlemmermeer. Hierdoor kunnen bijv. ook kinderen en jeugdigen uit Lisserbroek en Nieuw Vennep vanuit de vergoeding door ons worden gezien. Om voor vergoede (jeugd)zorg in de basis GGZ in aanmerking te komen is een verwijzing van huisarts, jeugdarts of JGT medewerker noodzakelijk, bij een vermoeden van een diagnose. Zowel diagnostiek als behandeling behoort tot de mogelijkheden. Bij vragen kunt u bellen of mailen met ons secretariaat, zij helpen u graag verder. Lees meer.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >