Nieuws

Start Bibbers de Baas training

Start Bibbers de Baas training

september 2020

Op vrijdag 18 september a.s. om 16.00 uur starten wij weer met de faalangsttraining Bibbers de Baas. Dit is een starterstraining voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar. De leeftijden zijn richtlijnen, u kunt altijd contact opnemen voor een persoonlijk advies. De training bestaat uit negen bijeenkomsten op de vrijdagmiddag. Voor meer informatie kunt u de flyer hier bekijken. Aanmelden kan t/m 10 september a.s.. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.  Lees meer.

Cliƫntenstop vergoeding

september 2020

Momenteel kunnen wij helaas geen nieuwe cliënten meer inschrijven.
Als gecontracteerde praktijk voor de Jeugdhulpverlening zijn wij gebonden aan een gelimiteerd budget van de gemeente Holland Rijnland en dienen wij zorg te dragen voor een evenwichtige spreiding van dit budget over het kalenderjaar. Om deze reden hanteren wij een tijdelijke cliëntenstop. Wij verwachten na de kerstvakantie weer nieuwe cliënten te kunnen aannemen. 
Opdrachten van scholen en particuliere aanmeldingen kunnen gewoon doorgang vinden evenals aanmeldingen vanuit de Haarlemmermeer Lees meer.
Even voorstellen

Even voorstellen

september 2020

Er staat een deskundig team van orthopedagogen klaar voor uw schoolaanvragen. Dit zijn Laura van Duijn, Daphne de Bruijn, Denise van Goeverden en Anne-Marijn Dalenoord. Zij zijn op korte termijn inzetbaar. Een psychologisch en didactisch onderzoek aanvragen kan via info@orthopedagogiek-teylingen.nl. Lees meer.
NIO al gepland?

NIO al gepland?

september 2020

U kunt nog aanmelden voor de NIO afname's in het najaar. We willen scholen er op attenderen dat wij zowel individueel als groepsgewijs (op locatie) ervaring hebben in het vlot en efficiënt afnemen van de NIO. Doorgaans komen wij bij (grotere) groepen met meerdere medewerkers om een zorgvuldige afname te garanderen. Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met ons secretariaat: karina@orthopedagogiek-teylingen.nl. Lees meer.

Update Corona maatregelen

mei 2020

Na Pinksteren, vanaf 2 juni, is het volgens de richtlijnen van het RIVM weer mogelijk om met een aantal mensen bij elkaar te komen. Wij pakken dan ook onze (externe) afspraken weer op en ouders zijn welkom om onze praktijk te bezoeken, mits men klachtenvrij is! Het is voor onze kleine praktijk nog wel puzzelen met de ruimte; wij kunnen slechts in twee behandelkamers de 1,5 meter afstand bewaren en zullen dus deels nog gebruik blijven maken van contact via beeldbellen.
Wij willen u danken voor uw begrip en geduld in de afgelopen weken en we zijn blij u en uw kind(eren) weer gastvrij te kunnen ontvangen. Lees meer.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >