Nieuws

Cliƫntenstop Holland Rijnland

september 2023

Als gecontracteerde praktijk voor de Jeugdhulpverlening zijn wij gebonden aan een gelimiteerd budget van de gemeente Holland Rijnland en dienen wij zorg te dragen voor een evenwichtige spreiding van dit budget over het kalenderjaar. Om deze reden hanteren wij voorlopig een cliëntenstop.  Opdrachten van scholen en particuliere aanmeldingen kunnen gewoon doorgang vinden. Na de zomervakantie verwachten wij weer nieuwe cliënten aan te kunnen nemen. Lees meer.
Een frisse start

Een frisse start

september 2023

Bij een nieuwe start, zo na de zomervakantie, hoort een nieuwe 'look' in de zin van een nieuwe poster met daarop de huidige medewerkers van onze praktijk. Heeft u de poster niet van ons ontvangen of wilt u meer (praktijk-)folders ontvangen, dan kunt u deze aanvragen via ons secretariaat Lees meer.

Geen cliƫntenstop

september 2023

We zijn bijzonder blij dat we per 14 augustus jl. onze clientenstop hebben kunnen opheffen. Dankzij extra budgetruimte van de gemeente en de niet aflatende inzet van onze medewerkers hebben wij weer plaats voor nieuwe cliënten binnen de basisGGZ. Deze ruimte betreft zowel diagnostiek als behandeling (bij gediagnosticeerde DSM stoornissen). Lees meer.
Nieuwe stagiaires

Nieuwe stagiaires

september 2023

We zijn dit cursusjaar gestart met drie nieuwe orthopedagogen in opleiding. Dit zijn Elise Jongeleen, Monique Naafs-Nollet en Anne van Iterson. U zult hen zowel in de praktijk als op de diverse scholen aantreffen, want de dames hebben alle drie affiniteit met het onderwijs. We wensen hen een fijne stagetijd en succes met het afronden van hun studie! Lees meer.

Feedbackgesprekken

september 2023

In de laatste weken voor de zomervakantie zijn we begonnen met het organiseren van 'feedbackgesprekken' met intern begeleiders. In deze gesprekken krijgen onze medewerkers complimenten voor wat scholen in onze werkwijze waarderen en ontvangen wij waar nodig verbetertips. Mocht u behoefte hebben aan zo'n gesprek, dan kunt u dit aangeven bij Karina Thörner (karina@orthopedagogiek-teylingen.nl). Wij staan ook open voor feedbackgesprekken met wijkteams, huisartsen en ouders. Bij ouders wordt structureel om feedback gevraagd aan het einde van een diagnostiek of behandeltraject. Lees meer.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >