Nieuws

De vlag uit voor Karlijn

De vlag uit voor Karlijn

juni 2020

Nu we overal vlaggen zien hangen voor geslaagden, willen wij graag mee doen en de vlag uit hangen voor collega Karlijn van Vliet! Karlijn behaalde deze maand haar registratie als NVO Orthopedagoog-Generalist, waardoor ze nu officieel naast Marjon Faas hoofdbehandelaar is in onze praktijk. Hierdoor kan de praktijk meer aanmeldingen verwerken en zal Karlijn tevens een deel van de regie taken van Marjon overnemen. Karlijn, vanaf deze plaats van harte proficiat! Lees meer.
Afscheid Brechtje

Afscheid Brechtje

juni 2020

Deze week nemen wij met spijt afscheid van onze collega Brechtje.
Brechtje heeft er voor gekozen om zich volledig in te gaan zetten voor het onderwijs, als leerkracht én als intern begeleider. Wij zullen Brechtje enorm missen om haar toewijding aan kinderen en hun ouders en leerkrachten en haar vakinhoudelijke kennis.
We wensen haar alle goeds toe met de kinderen die haar zo na aan het hart liggen. Lees meer.
Welkom voor Denise van Goeverden

Welkom voor Denise van Goeverden

juni 2020

In Denise hebben wij een waardig opvolger gevonden voor Brechtje. Denise is al zo'n 10 jaar werkzaam in het (voortgezet) onderwijs en brengt ervaring en kennis mee uit zowel de Jeugdhulpverlening als het onderwijs gezien haar jaren als zorgcoördinator en orthopedagoge op het Northgo college. We zijn erg blij dat Denise ondanks haar drukke werkzaamheden kans ziet om het komende schooljaar ons team te komen versterken!
We wensen haar een fijne tijd binnen onze kleine organisatie. Lees meer.

Groepstraining vanuit de vergoeding

juni 2020

In september starten er weer nieuwe groepjes van "Kom op!" (een sociale vaardigheidstraining) en "Bibbers de Baas" (bij angst). Deze trainingen worden door de gemeente vergoed bij kinderen met een diagnose. Echter zijn particuliere aanmeldingen ook mogelijk! Zie onze website voor de actuele tarieven.
Meer informatie is te vinden op de website. Aanmelden kan nu al en wordt aangeraden.
Voordat de training van start gaat, vindt een individuele intake plaats met ouders en kind. Lees meer.
Scholen weer open

Scholen weer open

mei 2020

Met het open gaan van de (basis-)scholen starten ook wij onze dienstverlening aan het onderwijs weer op. Gezien het advies van het RIVM en de overheid om het maatschappelijk verkeer zoveel mogelijk te beperken, hebben wij gemeend er goed aan te doen onderzoeksaanvragen vanuit scholen op de volgende wijze uit te voeren:
- Intakegesprekken doen wij bij voorkeur met ouders en leerkracht/Intern Begeleider gezamelijk via beeldbellen.
- Het onderzoek zelf wordt uitgevoerd in onze praktijk in SassemBourg, waarbij wij de 1,5 meter afstand in combinatie met Corona hygiëne maatregelen in acht nemen.
- Het adviesgesprek vindt eveneens plaats via beeldbellen.

Wij hebben extra mensen ingezet om uw aanvraag met spoed te kunnen afhandelen.
Aanmelden kan via de bekende weg; telefonisch of per mail. Lees meer.
< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... >