Nieuws

Cliƫntenstop Holland Rijnland tot eind 2020

oktober 2020

Als gecontracteerde praktijk voor de Jeugdhulpverlening zijn wij gebonden aan een gelimiteerd budget van de gemeente Holland Rijnland en dienen wij zorg te dragen voor een evenwichtige spreiding van dit budget over het kalenderjaar. Om deze reden hanteren wij een tijdelijke cliëntenstop. Wij verwachten na de kerstvakantie weer nieuwe cliënten te kunnen aannemen. Opdrachten van scholen en particuliere aanmeldingen kunnen gewoon doorgang vinden en kunnen doorgaans op korte termijn gerealiseerd worden. Lees meer.
Vrije plaatsen voor Remedial Teaching

Vrije plaatsen voor Remedial Teaching

oktober 2020

Wij hebben nog enkele plaatsen vrij voor kinderen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij rekenen, lezen, spelling en/of begrijpend lezen. Het is ook mogelijk om als school een aanvraag te doen voor een groep(je) leerlingen die behoefte hebben aan extra leerhulp. Ouders en school kunnen aanmelden via info@orthopedagogiek-teylingen.nl. Lees meer.
Even voorstellen

Even voorstellen

september 2020

Er staat een deskundig team van orthopedagogen klaar voor uw schoolaanvragen. Dit zijn Laura van Duijn, Daphne de Bruijn, Denise van Goeverden en Anne-Marijn Dalenoord. Zij zijn op korte termijn inzetbaar. Een psychologisch en didactisch onderzoek aanvragen kan via info@orthopedagogiek-teylingen.nl. Lees meer.
Start Bibbers de Baas training

Start Bibbers de Baas training

september 2020

Op vrijdag 18 september a.s. om 16.00 uur starten wij weer met de faalangsttraining Bibbers de Baas. Dit is een starterstraining voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar. De leeftijden zijn richtlijnen, u kunt altijd contact opnemen voor een persoonlijk advies. De training bestaat uit negen bijeenkomsten op de vrijdagmiddag. Voor meer informatie kunt u de flyer hier bekijken. Aanmelden kan t/m 10 september a.s.. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.  Lees meer.

Update Corona maatregelen

mei 2020

Na Pinksteren, vanaf 2 juni, is het volgens de richtlijnen van het RIVM weer mogelijk om met een aantal mensen bij elkaar te komen. Wij pakken dan ook onze (externe) afspraken weer op en ouders zijn welkom om onze praktijk te bezoeken, mits men klachtenvrij is! Het is voor onze kleine praktijk nog wel puzzelen met de ruimte; wij kunnen slechts in twee behandelkamers de 1,5 meter afstand bewaren en zullen dus deels nog gebruik blijven maken van contact via beeldbellen.
Wij willen u danken voor uw begrip en geduld in de afgelopen weken en we zijn blij u en uw kind(eren) weer gastvrij te kunnen ontvangen. Lees meer.
< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... >