Wie zijn wij?

Drs. M.J. (Marjon) Faas-Barnhoorn (praktijkhouder/ hoofdbehandelaar)

Marjon is in 1998 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden als Orthopedagoog. Van 2001 tot 2011 kreeg zij als schoolbegeleider en diagnosticus bekendheid in de Duin­- en Bollenstreek. In 2010 behaalde Marjon haar registratie als Orthopedagoog-­Generalist (O.G.) bij de NVO, waarna zij eind 2011 besloot om haar activiteiten voort te zetten in de eigen praktijk.
marjon@orthopedagogiek-teylingen.nl

K. (Karlijn) van Vliet, Orthopedagoog-Generalist i.o.

Karlijn, Orthopedagoog Generalist in opleiding, werkt in de praktijk nauw samen met Marjon als diagnosticus en behandelaar. Zij verzorgt zowel de diagnostiek van leerproblemen als gedragsproblemen. Karlijn is gediplomeerd trainer van zowel Kids Skills, de training “Zelf Plannen!” en “Huiswerk maken” voor kinderen en jeugdigen en werkt zowel vanuit de kaders van de Oplossingsgerichte Therapie als de Cognitieve Gedragstherapie.
karlijn@orthopedagogiek-teylingen.nl

K. (Karina) Thörner, officemanager

Karina is afgestudeerd aan de hogeschool Schoevers voor de opleiding commercieel communicatiemanagement en heeft ruime ervaring met het managen van een secretariaat en met het uitvoeren van diverse marketing en PR werkzaamheden. In de praktijk zorgt zij voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken, beheert zij het secretariaat en ondersteunt/ adviseert zij Marjon op het gebied van marketing en PR. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur.
karina@orthopedagogiek-teylingen.nl

L. (Laura) van Duijn, basis orthopedagoog

Laura heeft zich laten zien als een betrouwbare, accurate orthopedagoge. Laura is bekend met het regulier basisonderwijs, waar zij de nodige ervaring heeft opgedaan in het begeleiden van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Laura verzorgt in de praktijk zowel de diagnostiek als de behandeling van leerproblemen (waaronder dyslexie en dyscalculie) en heeft in 2018 succesvol de training 'Dyscalculie en rekenproblemen' afgerond.
laura@orthopedagogiek-teylingen.nl

A.A. (Brechtje) Jansen van Rosendaal, basis orthopedagoog

Brechtje verzorgt in de praktijk voornamelijk diagnostiek op scholen in het basisonderwijs. Zij is bekend met het reguliere basisonderwijs en heeft ervaring als leerkracht in verschillende groepen. Daarnaast verzorgt Brechtje ook behandelingen binnen de praktijk, zoals de Kom op! training. 
brechtje@orthopedagogiek-teylingen.nl

Y. (Yalisa) Franck, basis orthopedagoog i.o.

Yalisa verzorgt de Remedial Teaching op scholen en in de praktijk. Yalisa heeft zich tijdens haar Masterstage in onze praktijk toegelegd op het begeleiden van kinderen en jongeren met leerproblemen (Remedial Teaching). Yalisa is bekend met het onderwijs, waar zij les heeft gegeven aan verschillende groepen in de bovenbouw. De begeleiding vindt plaats op basisscholen en extra leerhulp in de praktijk. 
yalisa@orthopedagogiek-teylingen.nl

L. (Lianne) van Heteren-Schalk, secretaresse

Lianne heeft de opleiding voor medisch secretaresse gevolgd en heeft jarenlang ervaring opgedaan als secretaresse in diverse organisaties. Ook heeft zij ervaring in de zorg 'aan het bed' en als  individueel begeleidster via PGB. Binnen onze praktijk is ze onder andere verantwoordelijk voor de praktijkadministratie in ZorgAdmin. Lianne bemant iedere vrijdag het secretariaat.
lianne@orthopedagogiek-teylingen.nl