Wie zijn wij?

Drs. M.J. (Marjon) Faas-Barnhoorn (praktijkhouder/ hoofdbehandelaar)

Marjon is in 1998 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden als Orthopedagoog. Van 2001 tot 2011 kreeg zij als schoolbegeleider en diagnosticus bekendheid in de Duin­- en Bollenstreek. In 2010 behaalde Marjon haar registratie als Orthopedagoog-­Generalist (O.G.) bij de NVO, waarna zij eind 2011 besloot om haar activiteiten voort te zetten in de eigen praktijk.
marjon@orthopedagogiek-teylingen.nl

K. (Karlijn) van Vliet, Orthopedagoog-Generalist i.o.

Karlijn, Orthopedagoog Generalist in opleiding, werkt in de praktijk nauw samen met Marjon als diagnosticus en behandelaar. Zij verzorgt zowel de diagnostiek van leerproblemen als gedragsproblemen. Karlijn is gediplomeerd trainer van zowel Kids Skills, de training “Zelf Plannen!” en “Huiswerk maken” voor kinderen en jeugdigen en werkt zowel vanuit de kaders van de Oplossingsgerichte Therapie als de Cognitieve Gedragstherapie.
karlijn@orthopedagogiek-teylingen.nl

K. (Karina) Thörner, officemanager

Karina is afgestudeerd aan de hogeschool Schoevers voor de opleiding commercieel communicatiemanagement en heeft ruime ervaring met het managen van een secretariaat en met het uitvoeren van diverse marketing en PR werkzaamheden. In de praktijk zorgt zij voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken, beheert zij het secretariaat en ondersteunt/ adviseert zij Marjon op het gebied van marketing en PR. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur.
karina@orthopedagogiek-teylingen.nl

L. (Laura) van Duijn, Orthopedagoog

Laura heeft zich laten zien als een betrouwbare, accurate orthopedagoge. Laura is bekend met het regulier basisonderwijs, waar zij de nodige ervaring heeft opgedaan in het begeleiden van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Laura verzorgt in de praktijk zowel de diagnostiek als de behandeling van leerproblemen (waaronder dyslexie en dyscalculie) en heeft in 2018 succesvol de training 'Dyscalculie en rekenproblemen' afgerond.
laura@orthopedagogiek-teylingen.nl

H. (Hanna) Kerssemeijer, Orthopedagoog

Hanna heeft zich na haar Masterstage in onze praktijk toegelegd op het begeleiden van kinderen en jongeren met leerproblemen.
Hiertoe bezoekt zij diverse basisscholen in de regio. Naast dit werk verzorgt zij voor ons onderzoek (diagnostiek) en extra leerhulp zowel in de praktijk als op locatie. Kinderen waarderen Hanna's vrolijke karakter en haar nooit aflatende inzet om hen een stapje verder te helpen. 
Hanna verzorgt tevens de sociale vaardigheidstraining "Kom Op!" op de vrijdagmiddag.
hanna@orthopedagogiek-teylingen.nl

M. (Meike) van Basten Batenburg, Orthopedagoog

Meike is inmiddels een vertrouwd persoon geworden in onze praktijk. We kennen haar als een betrouwbare collega, sterk en accuraat in het contact met ouders, kinderen en leerkrachten. Meike voelt zich thuis zowel in het onderwijs, als in de (jeugd-)zorg. Ze doorziet snel waar de problemen liggen en welke oplossingen voorhanden zijn. Meike verzorgt in de praktijk zowel de diagnostiek als de behandeling en de groepstraining Bibbers de Baas.
meike@orthopedagogiek-teylingen.nl

L. (Lianne) van Heteren-Schalk, secretaresse

Lianne heeft de opleiding voor medisch secretaresse gevolgd en heeft jarenlang ervaring opgedaan als secretaresse in diverse organisaties. Ook heeft zij ervaring in de zorg 'aan het bed' en als  individueel begeleidster via PGB. Binnen onze praktijk is ze onder andere verantwoordelijk voor de praktijkadministratie in ZorgAdmin. Lianne bemant iedere vrijdag het secretariaat.
lianne@orthopedagogiek-teylingen.nl