Nieuws

Cliƫntenstop Holland Rijnland tot eind 2020

oktober 2020

Als gecontracteerde praktijk voor de Jeugdhulpverlening zijn wij gebonden aan een gelimiteerd budget van de gemeente Holland Rijnland en dienen wij zorg te dragen voor een evenwichtige spreiding van dit budget over het kalenderjaar. Om deze reden hanteren wij een tijdelijke cliëntenstop. Wij verwachten na de kerstvakantie weer nieuwe cliënten te kunnen aannemen. Opdrachten van scholen en particuliere aanmeldingen kunnen gewoon doorgang vinden en kunnen doorgaans op korte termijn gerealiseerd worden. Lees meer.
Vrije plaatsen voor Remedial Teaching

Vrije plaatsen voor Remedial Teaching

oktober 2020

Wij hebben nog enkele plaatsen vrij voor kinderen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij rekenen, lezen, spelling en/of begrijpend lezen. Het is ook mogelijk om als school een aanvraag te doen voor een groep(je) leerlingen die behoefte hebben aan extra leerhulp. Ouders en school kunnen aanmelden via info@orthopedagogiek-teylingen.nl. Lees meer.
Beter bij de les

Beter bij de les

oktober 2020

De methode "Beter bij de les", werken aan executieve functies, wordt vanaf september jl. bij ons aangeboden. Deze methode richt zich zowel op taakwerkhouding als op zelfbeeld en zelfreflectie. In 12 weken (24 individuele sessies) wordt het kind geleerd om executieve functies als taakinitiatie, plannen en organisatie, volgehouden aandacht en werkgeheugen te verbeteren. Deze individuele training kan bij afname van 3 leerlingen of meer op locatie worden aangeboden. Bekijk voor meer informatie onze flyer hier. Lees meer.
Even voorstellen

Even voorstellen

september 2020

Er staat een deskundig team van orthopedagogen klaar voor uw schoolaanvragen. Dit zijn Laura van Duijn, Daphne de Bruijn, Denise van Goeverden en Anne-Marijn Dalenoord. Zij zijn op korte termijn inzetbaar. Een psychologisch en didactisch onderzoek aanvragen kan via info@orthopedagogiek-teylingen.nl. Lees meer.
Start Bibbers de Baas training

Start Bibbers de Baas training

september 2020

Op vrijdag 18 september a.s. om 16.00 uur starten wij weer met de faalangsttraining Bibbers de Baas. Dit is een starterstraining voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar. De leeftijden zijn richtlijnen, u kunt altijd contact opnemen voor een persoonlijk advies. De training bestaat uit negen bijeenkomsten op de vrijdagmiddag. Voor meer informatie kunt u de flyer hier bekijken. Aanmelden kan t/m 10 september a.s.. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.  Lees meer.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... >