Nieuws

Opstarten R.T. mogelijk

april 2020

Omdat kinderen nu al enige tijd thuisonderwijs ontvangen, kunnen wij ons voorstellen dat er bij ouders en scholen behoefte is aan de inzet van extra leerhulp.
Het is mogelijk om in deze tijd waarin de scholen gesloten zijn, tóch te starten met R.T. Uw kind/leerling ontvangt dan via beeldbellen individuele begeleiding bij bijv. rekenen, spelling of lezen.
Er zijn ook andere vormen van begeleiding mogelijk, waaronder Snel Leren = Leuk Leren, Taal in Blokjes, Zelf plannen! en Bibbers de Baas (bij faalangst).
Aanmelden kan rechtstreeks via laura@orthopedagogiek-teylingen.nl. Lees meer.
Praktijk gesloten Coronavirus

Praktijk gesloten Coronavirus

maart 2020

Vanwege het Coronavirus is de praktijk gesloten voor ouders en kinderen. Wij onderhouden de contacten met cliënten via telefoon en beeldbellen. Alle geplande onderzoeken (diagnostiek) hebben wij helaas moeten uitstellen. Lees meer.

Update Corona virus 23 maart

maart 2020

Ons is gebleken dat het erg lastig blijkt om in het contact met kinderen 1,5 meter afstand te bewaren. Besmetting kan ook worden overgedragen door het uitwisselen van materialen. Daarom zijn wij overgegaan tot het uitstellen van behandelingen en waar mogelijk de extra leerhulp (R.T.) te verzorgen met beeldbellen. De ouderbegeleiding vindt ook zoveel mogelijk telefonisch plaats om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Indien u deze weken een afspraak bij ons heeft, is hier inmiddels met u contact over opgenomen. 
Voor nieuwe aanmeldingen kunt u het beste per mail contact met ons opnemen via info@orthopedagogiek-teylingen.nl Wij maken dan graag nadere afspraken met u. Lees meer.

Corona virus

maart 2020

Onze praktijk is kleinschalig; wij zijn daarom gewoon geopend.
Wel vragen wij van ouders en kinderen om bij verschijnselen van verkoudheid of griep (keelpijn, hoest, verstopte neus, rillerig) niet naar de praktijk te komen.
Onze medewerkers houden zich ook strikt aan deze afspraak om verspreiding
van het virus te voorkomen.
Verder luchten wij regelmatig onze ruimtes, wassen wij na elke afspraak onze handen 
en nemen wij de deurknoppen af met dettol.
Ook al geven wij u geen hand; wanneer u en uw kind gezond zijn, bent u van harte welkom! Lees meer.

Praktijk gesloten 2020

maart 2020

De praktijk is de volgende dagen in 2020 gesloten:
- 27 april
- 5 mei
- 22 mei (vrijdag na Hemelvaart)
- 27 juli t/m 21 augustus
- 18 december t/m 1 januari Lees meer.